Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, ΣΤΟΝ ΧΕΡΣΑΙΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Οι χρόνοι μας στις ειδικές διαδρομές, στα αυτοκινητοδρόμια (πίστες), σε ειδικές εκτός δρόμου με 4Χ4, αλλά και στα μονοπάτια των βουνών και τα ποτάμια με μοτοσυκλέτες, όλα αυτά τα χρόνια από το 1982, μας δίνουν το ειδικό βάρος που απαιτεί η έγκυρη ενημέρωση σε οτιδήποτε κινείται πάνω σε τροχούς.

Market maps - Oδηγός αγοράς

Σχετικά με μας

Λίγα λόγια σχετικά με το Market maps - οδηγός αγοράς

Εκτός από την έγκυρη και άμεση ενημέρωση που σας προσφέρουμε από τις σελίδες μας www.hellenicmotors.com  & hellenicmotornews.wordpress.com αλλά και από την τηλεόραση από το 2001 στο HIGH TV κάθε Κυριακή βράδυ 00.30 γιά το αυτοκίνητο, την μοτοσυκλέτα και τον χερσαίο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Τώρα έχετε και έναν ΟΔΗΓΟ ΑΓΟΡΑΣ που καλύπτει όλο το φάσμα του χώρου, πρίν την πώληση, μετά την πώληση, την συντήρηση, την βελτίωση και τα αναλώσιμα υλικά όλων των ειδών των οχημάτων επί τροχών.  Η ενέργειά μας αυτή έρχεται να ολοκληρώσει την πολυετή εμπειρία μας στην μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Κώστας ΤουρναβίτηςΕπικοινωνία
Sales Manager
Αν η επιχείρησή σας συσχετίζεται με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή και σας ενδιαφέρει η ηλεκτρονική προβολή της στείλτε στο hellenicmotorsmarket@gmail.com email για πληροφορίες και την άμεση καταχώρηση της.

 
 

Copyright © 2011. Hellenic Motors auto moto motorsport - All Rights Reserved